Hva er #50?

Hashtagfemti er en podcast som handler om daglige utfordringer, om oppturer og nedturer, trening og kosthold, overgangsalder, om det å være voksen, men fremdeles "fjortis" i følge "unga"

De sier at 50 er de nye 30, og det er kanskje akkurat sånn det er.

I dag dyrker de fleste ungdomstiden i større grad enn det er dekning for. De fleste later til å tro at det meste i livet blir verre når man passerer 50 år,og man sier at man er halvveis i livet.

Resultatet er at vi som samfunn har utviklet en aldringsfrykt og en ungdomsdyrking uten sidestykke. Vi pøser på med hårfargingsmidler, Botox og plastisk kirurgi for å framstå som yngre enn vi er. Og man skal på død og liv være med på Oslo maraton, Birken, Triatlon etc. etc.

Og for all del - ikke noe galt i det, men poenget er at man må ikke risikere liv og lemmer for å vise at man fremdeles er ung og sprek.

Livet skjer og noen ganger føles hverdagen som en hengemyr. Det viktigste å tenke på når man møter livets utfordringer er og ikke sette seg ned å deppe. Se heller fremover, og vær åpen og positiv, da vil du også være åpen for nye ting som kommer din vei.

Dette skjedde meg, men i stedenfor å bruke energi på noe jeg ikke kunne gjøre noe med, ble de siste sommerukene brukt til å se fremover og ideen om å gjøre noe nytt og annerledes tok form.

 

Jeg har aldri jobbet med podcast, og ikke damene jeg har med meg heller, så det var egentlig bare å hive seg i det.

Det å utfordre komfortsonen, det tror jeg alle har godt av - det er på den måten man utvikler seg .

Les mer om oss

~Nina~

Følg

  • Spotify Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

©2019 by Hashtagfemti. Proudly created with Wix.com